FLIQLO

4. maj 2015

Jeg er måske langsom, i dont know. Men jeg har lige fundet ud af hvordan man kan få den flotteste baggrund med digitale tal. Godt nok skal man ind i appen for at finde det frem, men hvad gør man ikke for et godt instagram eller blog billede? 😉

Skærmbillede 2015-05-03 kl. 22.24.39
På billedet her er det brugt på en computer, og i kan finde et link til det her. ↑
Skærmbillede 2015-05-03 kl. 22.18.40
↑ På billedet her er det til en iphone og kan findes i appstore under “clocks” i appstore (Det er den første app som kommer frem”.

Oli og jeg var først ude at spise og så i biffen igår, som jeg skrev om her. Vi så “SAMBA”, med Omar Sy og Charlotte Gainsbourg i hovedrollerne. filmen SAMBA er instrueret af sammen mænd som instruerede “De urørlige”. Den var virkelig god! Om det er fordi jeg er kæmpe fan af Omar Sy eller om filmen egentlig var så god som jeg syntes, kan jeg ikke helt finde ud af. Men jeg syntes bestemt i skal gå ind og se den! Det er en meget livsbekræftende film.

Kys♥

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar