Mors dags gave ideer

3. maj 2015

For mig er min mamma det største idol og forbillede jeg overhovedet kan have!
Hun er min støtte og min største inspiration. Hun er den stærkeste kvinde jeg kender og den smukkeste kvinde jeg kender. Hun udstråler power – What a mamma <3 LOVE YOU.

Derfor skal hun da forkæles ekstra denne dag (10 maj.)!
Derfor kommer her en masse lækre ideer til at forkæle din mamma denne dag.

⊂•⊃
Overraske med at sende en smuk buket – Der er intet bedre end at få blomster! Og hvad er bedre end at det banker på døren hjemme hos din mor eller på hendes arbejdsplads og der står en med en buket blomster. I kan gå ind her og finde forskellige smukke blomster, både med og uden chokolade.
Skærmbillede 2015-04-29 kl. 22.34.24

⊂•⊃
Smykker går næsten også altid lige ind i hjertet på kvinder og smykker fra et barn til en mor gør det ikke mindre godt. Herinde kan i finde forskellige smukke smykker til den kvinde som betyder mest i jeres liv.
Skærmbillede 2015-04-29 kl. 22.36.32
⊂•⊃

Hos smartbox har de sammensat en masse gode ting du kan give din mor. Både oplevelser og selvforkælelse. Du kan frit vælge hvilken gave du ønsker og få pakket den flot ind og få en personlig sød hilsen. Du kan finde de forskellige “gave pakker” herinde.
Skærmbillede 2015-04-29 kl. 22.40.47

Men, men, men… Hvem siger det skal være dyrt og fint, for at være godt?
Du får lige nogle gode tips til at gøre din mor ekstra glad d. 10 maj, helt gratis.

⊂•⊃
Tit og ofte har mor ansvaret for at hjemmet står flot, rengjort og lækkert. Med måske flere børn og et fuldtidsarbejde er det ikke altid overskuddet er til det. Kom hende i forkøbet, gør rent, tag opvasken, lav mad – Tro mig, det skal nok blive et hit.
Skærmbillede 2015-04-29 kl. 22.47.01 1

⊂•⊃
Inviter din mor ud og gå en lang tur, ved vandet, i skoven eller et andet smukt sted. Gå rundt og hyggesnak, om alt andet end madpakker, lektier og hvad du ikke nåede at ordne sidste uge. Nyd tiden med hinanden og fortæl din mor hvor meget du værdsætter hende.
IMG_9022

⊂•⊃
Nu er d. 10 Maj, jo en søndag, så hvorfor ikke udnytte situationen og hold en sofa dag. En masse dyner, puder, nattøj og slik (Eller frugt hvis i lyster 😉 ). Sæt en masse tøsefilm på og crash hele aftenen. Gode tøsefilm kunne være den klassiske Bridget Jones Dagbog eller måske en tuder – Silver Linnings Playbook, SÅ GOD!
Skærmbillede 2015-04-29 kl. 22.53.22

Husk du kun har en mor, så værn om hende og nyd alt den tid du har med hende! ♥

Kys♥

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar