Bio film og lørdags hygge

2. maj 2015

Smukke mennesker!
De sidste mange dage har Oli og jeg næsten ikke set hinanden, han har rendt til forskellige møder konstant, været syg og har ekstremt travlt på arbejdet. Så idag skal vi hygge og nyde hinanden.

Vi skal ud at spise og i biffen – yaaay lige hvad jeg har brug for idag!
Det vigtigste i et forhold er at nyde hinanden og tage sig tid til hinanden og at være kærester. I en travl og hektisk hverdag hvor Oli arbejder rigtig meget er det ikke altid lige det der er mest tid til. Så idag skal det være.

Jeg har været ind og kigge på kino.dk hvilke der er spændende lige pt. Og jeg har fundet frem til et par stykker jeg lige vil indvie jer i.

TIMBUKTU
Den ser virkelig barsk ud.. Den handler om en lille familie som bor lige uden for en by hvor jihadister og deres Sharia-lovgivning hersker. De har været skånet for det længe, men pludselig bliver deres rolige liv ændret radikalt.
Skærmbillede 2015-04-30 kl. 13.40.09

SAMBA
Oh, Omar Sy my love! Jeg faldt simpelthen pladask for ham i “De urørlige” og det er jeg ikke et sekundt i tvivlt om kun bliver stærkere af at se ham i denne skønne film.
Som “De urørlige” er det igen en fransk film, som handler om kvindelige Alice der starter som frivillig rådgiver for immigranter. Hun møder der igennem Samba, der pga. en bureaukratisk fejl står overfor en tvangsudvisning til Senegal. Det bliver en kamp der viser sig at være sværere end forventet at beholde Samba i landet.
Skærmbillede 2015-04-30 kl. 14.06.01

SELMA
Biografien ‘Selma’ handler om rettighedsforkæmperen Martin Luther King Jr., der netop har holdt sin verdenskendte “I have a dream”-tale og modtaget Nobels fredspris. Jeg vil virkelig gerne se den, jeg kan huske vi havde omkring det i skolen og det fangede mig helt voldsomt, at nogle mennesker kunne være så modbydelige!
Skærmbillede 2015-04-30 kl. 14.07.23

9 APRIL
I krigsfilmen ’9. april’ befinder vi os ved den dansk-tyske grænse den skæbnesvangre nat i 1940, hvor Europas stærkeste hær invaderer fra syd. Behøver jeg sige mere? Jeg er totalt vild med så nogle film her! Jeg syntes det er så sindssyg spændende og så er det altså også forfærdeligt at se hvordan verden har været.
Skærmbillede 2015-04-30 kl. 14.06.29

Dystre film? I know, men hvor filan jeg syntes det er spændende!
Jeg tror måske vi hopper på “SAMBA” lørdag 😉

Kys♥

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar