Solbriller Budget VS. Expensive

23. april 2015

Wow hvor har det været lækkert vejr de sidste par dage! Da jeg kun har 1 par solbriller tænkte jeg at et par nye snart ville være på sin plads, så derfor måtte jeg lige ind og lurer hvad jeg kunne finde. Jeg har derfor lavet et budget vs. expensive over de solbriller jeg syntes rocker for tiden. Links finder i ved at trykke på de briller i vil finde 🙂

Skærmbillede 2015-04-22 kl. 13.48.10

Jeg er ikke typen som gider at betale en halv milliard for et par solbriller, men omvendt kan man altså også mærke virkelig stor forskel på om det er et par dyre eller billige solbriller. Men når man som jeg, gerne vil have lidt at vælge imellem så er de “billige” virkelig fine, de kan bruges så længe de holder og hvis jeg får sat mig på dem eller smidt dem væk så bliver jeg ikke ligeså ked af det som hvis det var et sæt fra GUCCI til 3-4000!

Kys<3

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar