A sunday in my way

19. april 2015

Idag skal jeg lave totalt hyggedag, laaangt bad, ansigtsmaske, Forbrydelsen, rent sengetøj og nattøj. Jeg er blevet helt besat af forbrydelsen, jeg syntes det er sindsygt spændende! Igår kom jeg til at se 2 afsnit da Oli ikke var hjemme, så dem blev jeg nød til at se igen så han kan følge med. But Who cares når det er totalt spændende?

Skærmbillede 2015-04-15 kl. 19.04.40

Natsæt //Ansigtsmaske // Duftlys // Vinylux startpakke // BH // Trusse //

Jeg elsker det her natsæt, det er så sødt og feminint. Det har været en lang uge med en masse forskellige ting, jeg har været til. Jeg har bla. opstartet min webshop hos Zircles – jeg er heeelt vild med det! Der er SÅ mange fede brands derinde det er helt vildt. Tag et smut forbi webshoppen og tjek det ud 🙂

Kys♥

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar