ZIRCLES WEBSHOP EJER!!

16. april 2015

YAAAY – Endelig er min webshop oppe at køre! Jeg har glædet mig helt vildt til at vise introducere jer for den. Jeg er blevet Zircles partner hvilket vil sige at jeg har min egen webshop hvor i trygt kan gå ind og handle. Jeg syntes virkelig i skal gå ind og tjekke det ud, der er de fedeste ting! Og jeg skal selvfølgelig nok holde jer opdateret omkring de nyeste lækkerier derinde.
Når i går ind på min hjemmesiden har jeg på forsiden lavet nogle lister hvor jeg viser jer nogle af mine ønsker og nogle af de ting jeg syntes er super “sprødt” right now!
Der vil løbende komme nye brands derinde – Virkelig fede brands!
Jeg har næsten lige været til et event hos Zircles og så nogle nye brands vi snart få ind på shoppen – GLÆD JER! That’s all i can say! De er top fede!!
SE MIN WEBSHOP HER

Skærmbillede 2015-04-15 kl. 22.18.36

↑ Et lille preview fra webshoppen – SE RESTEN DEN HER!! ↑

Kys♥

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar