Kærester i 5 år

15. april 2015

Jeg kom idag til at tænke på at d. 16.07 i år har Oli og jeg været sammen i 5 år! Det er helt vildt, hverken mine veninder, venner eller jeg selv troede på at jeg på daværende tidspunkt skulle have en kæreste. Jeg var en pige med krudt i r*ven og rendte altid sammen med et hav af venner og veninder og festede i weekenderne, så på det tidspunkt var det nok ikke lige en kæreste der var planen for mig 😉 Det fik Oli så lavet godt og grundigt om på. Først troede jeg bare det ville være en lille sød sommerflirt, men niks. Han tog mig sku med storm og nu snart 5 år efter kan han stadigvæk gøre mig blød i knæene.

FullSizeRender

Der er virkelig mange som spørger mig hvordan vi har fået det til at holde så længe.. Jeg tror en stor del af det handler om at vi giver hinanden plads. Vi sætter ikke nogle begrænsninger for hinanden og stoler 100% på hinanden. Jalousi skal selvfølgelig være en del af et forhold, men i en sådan grad at det ikke ødelægger noget for nogen/noget. Selvfølgelig kan jeg da også blive jaloux men aldrig i en sådan grad at det på nogen måde går ind og ødelægger noget eller sætter begrænsninger.
Jeg elskser at give Oli små gaver, om det er en plade Marabou fordi jeg ved han elsker det eller en lidt større gave har ingen betydning, bare det at jeg har tænkt på ham i løbet af min dag og ville glæde ham, betyder noget. Et lille kys i løbet af dagen, små kærtegn og vigtigst af alt, at grine. Oli er for mig min kæreste og samtidig også min bedste ven. Jeg kan lave super fjollede ting med Oli men også være seriøs. Vi kan grine helt vildt, så det gør næsten ondt i maven og det er virkelig vigtigt. At have en kæreste som kan få mig til at grine betyder virkelig meget for mig, det er en stor og vigtig del af mit liv at grine og være 10 år. Jeg støtter Oli i alt og det samme omvendt, opbakning på hjemmefronten er også noget af det vigtigste, han er min støtte og trofaste partner in crime 🙂

Så fik i lige lidt pladder romantisk herfra, jeg håber ikke det blev for tungt og sukkersødt;-)
Jeg er blevet lidt forsinket med min “hemmelighed” til jer, så derfor skal jeg arbejde på fuldtryk idag for at i kan blive en del af det hurtigst muligt!

Kys♥

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar