En gammel sag ..

13. april 2015

Hello Beauties

Igår aftes satte Oli og jeg os foran fjerneren og kiggede lidt rundt. Vi fandt frem til Forbrydelsen da jeg ikke har set den (i know, dårlig stil), og gik igang med første sæson afsnit 1. Vi blev totalt fanget af det og først klokken 20:00 fandt vi ud af at vi havde glemt aftensmaden fuldstændig? Så off we go, Burger King here we come. Vi skyndte os hen og fik 2 Whooper menuer med hjem, og satte os direkte sofaen med dyner og kørte videre på Forbrydelsen. I kan se hele 1 serie her.

Skærmbillede 2015-04-13 kl. 11.42.47

Jeg elsker at kunne gå direkte fra afsnit til afsnit, i stedet for at skulle vente en heeeeel uge på næste afsnit! Det her er lige mig.. Vi kørte 7 afsnit igennem igår og jeg regner stærkt med at vi går direkte videre idag når Oli kommer hjem fra job (Det er meget svært at vente til han kommer hjem til at gå videre!). Ligenu sidder jeg hos mekanikeren med min lille Fiat mis og skal have den synet. 2 timer skulle gå så der er blevet arbejdet en del på mit “hemmelige projekt” og på bloggen.

Så hvis nogle af jer ved kender morderen i Forbrydelsen, så KNYT! Jeg er meget spændt på  selv at finde ud af det 😉 . God damn, jeg har 10 forskellige mordere i hovedet!

Kys♥

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar