Ud på tur, aldrig sur!

12. april 2015

Idag skal jeg på en laaang køretur med min mamma.. Vi snupper en mor og datter tur, det er så dejligt når man får tid til det. 🙂

Nå men der er en virkelig stor ting på vej for mig! Hold nu op jeg glæder mig til at dele det med jer! Jeg skal rode med de sidste detaljer idag og så håber jeg at i kan få indblik i hvad der skal ske, enten mandag eller tirsdag! Yaaay!
Skærmbillede 2015-04-12 kl. 09.55.33

Igår var jeg ude og gå Søndersø rundt med hundene og Oli, så smuk rute! 5,4 km er den på, og der er mega smuk udsigt hele vejen rundt! Efter gåturen, smuttede vi forbi Costa D’Hellerup hvor de har glutenfrie pizzaer! De smager så godt! Det er bestemt køreturen værd!

IMG_9032
IMG_9020
IMG_9008

Den her opdatering blev lidt blandet, sorry! Men jeg har virkelig haft travlt, de sidste par dage med min “hemmelighed” haha, så nu glæder jeg mig til snart at kunne dele den med jer! Jeg lover at være på, every day fra nu af!

Kys♥

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar