Sorry …

7. april 2015

Jeg har ikke været særlig aktiv de sidste par dage.. Lige nu står jeg i den situation at der er skimmelsvamp i vores lejlighed grundet en vandskade. Jeg har astma og reagere derfor negativt på at være i lejligheden, jeg har haft kontakt til vores forsikring som vil genhuse os. Så lige nu har jeg rimelig mange ting om ørene..

Nå, men udover det glæder jeg mig helt vildt til hvad jeg skal vise jer imorgen! Det bliver så fedt, og jeg glæder mig sindsygt meget!! 🙂
Wuhuuu – Stay Tuned!

HUSK I KAN FØLGE MIG PÅ INSTAGRAM HVOR JEG DAGLIGT LIGGER BILLEDER OP – HER 🙂
Skærmbillede 2015-04-07 kl. 11.58.29
Kys♥

2 Kommentarer

 • Svar Satina Wandel 09/04/2015 at 01:34

  Åh, er ked af det med skimmelsvampen! Det er min lejlighed også ved at skulle tjekkes for 🙁
  Og har virkelig ondt af dig, når du også har astma! Pyha… God bedring med det hele til jer <3

  http://satinawandel.dk

  • Line enggrob
   Svar Line enggrob 09/04/2015 at 10:04

   Håber ikke der er noget i din lejlighed!
   Mange tak 🙂

  Skriv kommentar