Hvor skal vi bo?!

1. april 2015

Vi står i en riiiimelig presset situation ligenu.. Der har været vandskade i vores lejlighed for 2 måneder siden og der er ikke blevet gjordt en dyt ved det overhovedet! Så nu har der ligget vådt byggemateriale oppe på loftet lige over os i de 2 måneder. Jeg har astma og begynder at reagere på det.. Jeg kan mærke på min luftveje at de er irriteret 🙁 Så vi skal væk ASAP! Udover det udløber vores kontrakt til lejligheden inden for et halvt år.. Hvor finder du lige en lejlighed i København til under en halv milliard og hvor du må have to små hunde? Det er virkelig, virkelig svært og jeg tror man skal kende nogen som kender nogen for at have en chance. Men lad os nu se! Jeg krydser fingre for at lykken tilsmiler os snarest!

Nå men til noget lidt mere positivt – I aften klokken 00:01 skal jeg i bio med Oli og hans bror. Vi skal se Fast and Furious 7! Jeg elsker simpelthen de film! De er lige mig! Action, kærlighed, venskab, fede biler og Vin Diesel! Jeg savler allerede haha.. Han er bare sendt fra guderne! Jeg glæder mig heeeelt vildt! Det bliver spændende om jeg kan holde mig vågen til vi skal i bio, mon ikke når det er Vin Diesel man skal kigge på 😉

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.08.11 Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.08.34

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar