Weekend – what a lovely word

29. marts 2015

Hej sweeties

Jeg undskylder jeg ikke lige fik lagt noget ud igår. Vi tog ned til olis forældre og hyggede og slappede af. Det var der brug for. Jeg besøgte en veninde jeg ikke havde set siden folkeskolen. Kender i de veninder man ikke har set længe.. Men når man så ser dem, så føltes det at det var som igår man sidst var sammen! Vi skal helt sikkert ses igen. SNART!
Nå men jeg har nogle spændende ting at fortælle jer om meget snart!!! Wuhuuu!

Lige nu ligger jeg på sofaen med dyner og stearinlys og hygger med Oli, hans søster og Big mamma i fjerneren! (Og en Mcflurry… Og slik… Ja, ja jeg starter på mandag!)

  IMG_8517

IMG_8486

Skærmbillede 2015-03-29 kl. 20.37.23

Kys ♥

1 Kommentar

  • Svar Satina Wandel 29/03/2015 at 23:04

    Lyder som en dejlig weekend!

    http://satinawandel.dk

  • Skriv kommentar