Zircles Event

27. marts 2015

Hello Sweeties

Jeg havde en super hyggelig dag igår, med en masse andre bloggere. Jeg var inviteret til et event på Hotel PS34 inde i indre København, som blev afholdt af Zircles. Det skal jeg nok fortælle meget mere om! Vi hørte lidt forskellige snakke, fik lækker mad og snakkede med hinanden.
Spinning Jewellery var inde og vise deres lækre produkter, og vi fik set deres kollektioner – Så flotte! Da jeg var færdig der, hentede jeg min kammerat jeg ikke har set meget længe! Vi kørte en tur til Bryggen og gik en tur. Først skulle jeg lige parkere, parallel parkere.. Det grinte Alexander meget af. I en lille fiat lykkedes det mig at tage både kantsten og alt jeg fandt på min vej, men den holdte der til sidst! Næsten en meter fra kantstenen, men.. Alle kan ikke være lige gode til at parkere! Nå.. Men på vej hjem kom vi forbi Frederiksberg Centeret, hvor vi lige måtte ind og lurer. Det er simpelthen blevet så flot! Det er lækkert, stilet, nyt og indbydende!
I får lige lidt billeder fra dagen igår.

1 2 3 4

6
5

Kys ♥

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar