Vinylux Hot Pop Pink #121

24. marts 2015

Prøv lige at se denne skønhed! 

IMG_8217

Den passer perfekt til forår og sommer. Den har en farve man kun kan blive i godt humør af at kigge på! Jeg er faktisk normalt ikke til lyserød, men lige denne syntes jeg er super flot, den er skarp pink, men alligevel dæmpet. Og så et ekstra + er jo at de holder sindsyg godt! 6-7 dage kan jeg have dem på uden de skaller og bliver grimme.
Jeg har snart fået en rimelig god samling, men har stadigvæk en ønskeliste på en 15-20 stykker! Oh god! De laver så mange fede farver..  Jeg har lavet et lille samarbejde med nicehands ( link ) hvor jeg får nogle lækkerier hjem som jeg skal vise til jer – Jeg glæder mig HELT vildt!
Det er her jeg handler mine vinylux produkter, de har altid varerne på lager, de har de nyeste produkter og er opdaterede. Super dejligt og nemt. Og så har de, de sødeste og venligste medarbejdere! 🙂

TIP: Brug altid negleolie!!! Helst en 2-3 gange om dagen. Det er et vidundermiddel til dine negle. De bliver stærkere, sundere og flosser ikke så nemt! Jeg kan ikke undvære min.

Er der nogle af jer som har prøvet Vinylux?
– Hvis ja, hvad syntes i så om det? Jeg glæder mig til at hører fra jer 🙂

Kys♥

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar