Når angsten tager over..

23. marts 2015

image1
Jeg har længe tænkt på at ville dele det med jer, og nu syntes jeg at jeg var klar..
Jeg har aldrig oplevet angst før, så vidste heller ikke hvad det var da det kom stormende (Det har været undervejs længe, jeg lyttede bare ikke til min krops signaler da jeg ikke kendte dem).

Nå men.. Jeg var på arbejde og fik lige pludselig åndenød, svedige håndflader, rystede over hele kroppen og blev svimmel. Jeg følte min hals snørede sig sammen og et enormt tryk på min brystkasse. Jeg tog hjem og blev indlagt på hvidovre hospital, jeg lå der i nogle timer til observation og med forskellige masker med ren ilt.
Efter et par dage hvor det hele tiden kom snigende, måtte jeg hjem til min mor og græde ud og fortælle at jeg troede jeg var ved at blive sindsyg og måske døden nær? Jeg troede konstant der var noget galt med mit hjerte, da mit hjerte bankede meget hurtigere og højere end jeg syntes var rart. Hun viste mig en bog med symptomer på angst. Scary shit.. Jeg kunne sætte flueben ved 9 ud af 10 symptomer på angst!
Til sidst begyndte jeg at få angst for angsten! Jeg var simpelthen bange for at det skulle komme tilbage hvert sekund.

Jeg kom hurtigt i kontakt med min læge og blev stillet videre til en psykolog og en stress coach. Hvilket var/er min redning. Jeg kunne slet ikke slappe af overhovedet! Jeg støvsugede 3 gange om dagen og handlede slet ikke ind i nogle uger. Mange mennesker og stilhed var det værste der kunne ske!
Efter nu 10 gange hos min stress coach kan jeg endelig slappe af og klarer ro. Jeg nyder at slappe af og se en film helt færdig, uden at skulle 117 ting imens. Jeg går stadig hos min psykolog, hvor jeg lærer at håndtere min angst. Den kan nogle dage stadigvæk komme snigende, men i en sådan grad at jeg kan kontrollerer det, nu hvor jeg har fået nogle værktøjer og redskaber.

Jeg er så taknemmelig for alle de mennesker der har støttet mig og stadig gør det! Specielt det sidste halve år, har det været uundværligt!
Jeg elsker jer.♥

Så hvis der er nogen derude som føler sig alene med deres angst, så skal i vide at det er i ikke! 350.000 mennesker lider af forskellige former for angst i Danmark (se link)!
I er ikke alene!

Kys♥

2 Kommentarer

 • Svar Sara 27/03/2015 at 09:22

  Øv, hvor ubehageligt. Jeg kender godt til angst og stress. Det er virkelig ikke en sjov en, især fordi man føler sig ude af stand til at slippe af med det.
  Jeg har planer om at skrive et indlæg om min egen angst, når jeg føler mig klar til det.

  Og som du siger. Du er ikke alene! <3

  Kram fra Sara
  http://saraeline.dk/

  • Line enggrob
   Svar Line enggrob 27/03/2015 at 13:23

   Held og lykke med det! Men ja, vent til du er klar 🙂

  Skriv kommentar