What I have in my bag right now!

20. marts 2015

Jeg skulle lige rydde op i min taske idag.. Den var simpelthen proppet til randen med lort. Men sjovt nok, ligegyldig hvor stor en taske jeg har med mig, så fanger jeg næsten altid i første forsøg hvad jeg skal have.. Meget mærkeligt? Måske er jeg synsk?… (Shit.. Det er vidst godt det er weekend..)

Slå to fluer med et smæk! Det ville jeg gøre idag. Rydde op i tasken og vise jer hvad jeg gemmer i min taske når den er fin og ryddelig.

IMG_7853

Taske // Håndcreme // Mac // Ralph Lauren // Carmex // Maybeline //

Kalenderen kan jeg ikke undværre! Jeg glemmer alt! Så den er meget vigtigt for mig at have med mig, overalt! Jeg er gammeldags og kan ikke lide at bruge min kalender i min Iphone, det virker helt forkert. Min LV pung er en gammel sag. (Kvitteringer, mønter, elastikker, hårnåle, små snacks af forskellige arter, tyggegummi, solbriller og min mobil er fjernet på billedet.. Smukt skulle det jo se ud 😉 )

FullSizeRender

Idag skal resten af aftenen gå med at putte med vores skønne hunde.
Lige nu putte jeg med Chino. Sådan burde det være hver dag!

Kys♥

2 Kommentarer

  • Svar Satina Wandel 20/03/2015 at 23:31

    Minder meget om, hvad jeg slæber med mig rundt 😀 <3

    http://satinawandel.dk

  • Skriv kommentar