Hygge aften med mamma

16. marts 2015

Hello baby’s

Her til aften sover jeg hos min mamma. Findes der noget bedre end det?
Vi har hele dagen hygget med mine søskende, farvet vipper og bryn, gået ture med hundene og lavet mad.
Her til aften har vi tændt stearinlys i hele stuen, købt slik ind, taget dyner frem, hoppet i nattøj og fundet en bunke med gode film vi skal igennem. Aftener som disse er simpelthen bare uundværlige. Som jeg skrev om i et tidligere indlæg, at tiden ligenu var lidt hård. Så har vi fundet en masse gode tøsefilm frem. B.la. skal vi igennem Pretty women, alle Bridget Jones, Nothing Hill og The holiday. Oh god, de film er simpelthen bare amazing.. De kan ses 1000 gange og er altid gode.

Jeg har været til et møde idag, hvor jeg virkelig er glad for hvad vi fandt frem til. Så alt i alt er dagen idag bare virkelig rar. Jeg har snart et lidt tungere indlæg på benene snart. Jeg skriver på det, men skal lige være klar til at skrive det helt færdigt.

248612841900024830tGjIkK0hc

Jeg har forresten fået lov til at give jer 15% rabat på hunkemoller.dk med koden BLOGGERSDELIGHT@HKM – Tilbuddet gælder i perioden 5. marts – 15 marts. 2015. 
Gælder ikke udsalgsvarer. 

Kys♥

2 Kommentarer

  • Svar Sandra 16/03/2015 at 21:07

    ❤ sender kærlighed ❤

  • Skriv kommentar